Markaskolen

Markaskolen er en del av grunnskoleavdelingen på Skedsmo VGS. Vi holder til på Finnland ved Losby i Østmarka. Markaskolens tilbud har en friluftsprofil hvor vi blant annet jobber med sti- og løyperydding, vedproduksjon, vedlikeholdsarbeid, sauehold og bruk av naturen. Elevene skal få en praktisk opplæring parallelt med det teoretiske løpet. Tilbudet tilpasses den enkelte elev. Våre elever skal få tro på framtida gjennom mestringsopplevelser. Opplevelse av mestring skal styrke elevenes evne til å nyttiggjøre seg av videre opplæring og til å mestre framtidige utfordringer. På denne bloggen kan du lese om hva vi jobber med.
giochi gratis

fredag 6. juni 2014

Høns på Finland

Vi har fått 4 høner og en hane fra Losby besøksgård. Etter vi hadde henta fjærkre fra gården ble de frakta med kano over til Finland. 






Her skal de bo ut sommeren i hønsegården som vi  bygde i fjor. I år har vi utvidet  den med ca. 3 kvadratmeter – da får hønsene bedre plass. 


Mens vi er på Finland med elevene får de gå fritt, ikke sjelden kommer de bort til oss i lunsjen for å tigge mat.


Elevene er flinke å stelle med hønene. De tar seg av mating, rens av hønsegården og sosialisering av hønene ;)


1 kommentar:

  1. Så fint at dere har høner i år også:-) Dere får melde ifra om dere skulle trenge en hønsepasser i løpet av sommeren:-) Hiilsen Mari-Anne R

    SvarSlett